Service

In onze moderne en compleet uitgeruste werkplaats in Jistrum staan onze goed opgeleide monteurs klaar voor de reparatie en het onderhoud aan uw auto.
Uw auto is tevens bij ons aan het goede adres voor de periodieke keuring en het onderhoud.

Naast onderhoud en reparatie kunnen wij ook het volledige herstel van uw auto uitvoeren na schade of een aanrijding. Zo hoort glasreparatie en vervanging tot de mogelijkheden.
Uw autoruiten worden door ons snel en vakkundig vervangen. In onze werkplaats verzorgen wij onder andere:

Werkplaats Auto van der Wal
Werkplaats Auto van der Wal
  • APK keuringen
  • Airco services
  • Verwisselen winter- en zomerbanden
  • Uitlijnen en balanceren
  • Diagnoses met onze uitlees apparatuur
  • Verhelpen elektronische storingen
  • Motoren en versnellingsbakken revisie

Reparaties

In onze moderne en compleet uitgerust werkplaats in Jistrum staan onze goed opgeleide monteurs klaar voor de reparatie aan uw auto.

Onderhoud

In onze moderne en compleet uitgerust werkplaats in Jistrum staan onze goed opgeleide monteurs klaar voor het onderhoud aan uw auto. 

APK keuring

Uw auto is tevens bij ons aan het goede adres voor de periodieke keuring, APK en het onderhoud. In de werkplaats van Autobedrijf van der Wal is uw auto in vertrouwde handen.

Airco

Een goed werkende airconditioning, het hele jaar door, is van groot belang. Maar bent u zich ervan bewust dat elke airco regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te kunnen presteren? Bovendien bepaalt de airco ook de kwaliteit van de lucht die u in uw auto inademt.

Storingen

Diagnoses

Glas herstel

Een ster of scheur in uw autoruit is enorm vervelend en het kan iedereen overkomen. Gelukkig biedt Autobedrijf van der Wal de glas herstel service. Wij hebben alles in huis om uw problemen met uw autoruiten te verhelpen.

Sommige autoschade bedrijven vervangen de gehele autoruit bij een klein sterretje in de ruit. Bij Autobedrijf van der Wal proberen wij altijd eerst het sterretje vakkundig te repareren. Dat lukt in de meeste gevallen met de speciale harsinjectie.

Band / velg

Doordat wij een universeel autobedrijf zijn en niet gebonden zijn aan merken, kunnen wij u een breed assortiment bieden tegen zeer scherpe prijzen.

U vindt bij ons alle soorten banden, van voordelig tot exclusief. Onze werkplaats is uitgerust met alle benodigde gereedschappen en machines om uw auto snel en professioneel te voorzien van nieuwe banden of velgen.

Zoekt u speciale winterbanden of zomerbanden? Ook dan bent u bij Autobedrijf Van der Wal aan het juiste adres!

Schade

Heeft uw auto schade opgelopen? Schade rijden is altijd een vervelende kwestie. Bij Autobedrijf van der Wal zorgen onze deskundige vakmensen op de schadeafdeling voor een snel en correct schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer uitziet als nieuw.

In onze schadeafdeling beschikken wij over de laatste moderne apparatuur. U kunt bij ons rekenen op de beste kwaliteit en service. Zo stellen wij een leenauto beschikbaar en schade wordt altijd onder garantie hersteld.

Cleaning

Uw auto weer helemaal fris en als nieuw? Bij Autobedrijf van der Wal verzorgen wij graag de complete schoonmaak en opknapbeurt van uw auto. Of het nu gaat om een grote schoonmaakbeurt of het herstellen van krassen op uw auto. Wij hebben alles in huis voor een kleine of grondige schoonmaak.

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig reinigen, polijsten en poetsen van alle soorten en merken auto’s. Wij werken met de laatste technieken en de beste producten waardoor wij altijd een hoge kwaliteit bieden.

Carwash

Wilt u uw auto een flinke schoonmaakbeurt geven? Maak dan gebruik van onze carwash.

De carwash is geopend van 08:00 tot 21:00 uur en bedienbaar met muntgeld. U kunt kiezen uit verschillende programma’s.

Heeft uw auto onderhoud nodig?

Onze diensten zijn er op gericht dat wij autorijders een compleet pakket kunnen aanbieden in alle aspecten van het autobezit en onderhoud. In onze garage in Jistrum verzorgen wij het onderhoud van uw auto en worden alle reparaties vakkundig uitgevoerd. U kunt ook bij ons terecht voor uw APK, de verkoop van occasions en de verhuur van auto’s, taxibussen, bestelauto’s en campers.

Autobedrijf van der Wal is een door de RDW bevoegd APK keuringsstation en wij zijn door de RDW erkend voor de afgifte van vrijwaringen.

U bent van harte welkom in onze showroom of in onze garage.

Over

Autobedrijf Van der Wal is gestart in 1990 als klein zelfstandig ondernemer. Inmiddels is ons autobedrijf uitgegroeid tot een universele onderneming. Wij werken met een ervaren team van 5 personeelsleden.

Openingstijden

Ma:8:00 – 17:30
Di:8:00 – 17:30
Wo:8:00 – 17:30
Do:8:00 – 17:30
Vr:8:00 – 17:30
Za:9:00 – 16:00

* ’s Avonds op afspraak geopend

Contact

Autobedrijf Van der Wal
Tillewei 24
9258 GP Jistrum

T: 0512 47 26 75
M: 06 51461122
E: info@autovanderwal.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox